fbpx

Тагови

Таг: контрола

dali se kontrolira bezbednosta na boite za farbanje jajca featured
Дали се контролира безбедноста на боите за фарбање јајца?

Одговара Николче Бабовски од Агенцијата за храна и...

images prasaj koj go kontrolira servisiranjeto na liftovite intro
Кој го контролира сервисирањето на лифтовите?

Одговара Горан Митревски од Државниот инспекторат за техничка...

images prasaj Koja e postapkata za otstranuvanje na azbestnite pokrivi i koja institucija ja kontrolira
Која е постапката за отстранување на азбестните покриви и која институција ја контролира?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Koj ja kontrolira rabotata na restoranite i burekdzilnicite vo zgradite i mirizbata sto ja ispustaat
Кој ја контролира работата на рестораните и бурекчилниците во зградите и миризбата што ја испуштаат?

Одговара Емил Лазаревски, портпарол на општина...

images prasaj Koj vrsi kontrola kolku zagaduvaat industriskite objekti
Кој врши контрола колку загадуваат индустриските објекти?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...