fbpx

Тагови

Таг: мажи

Зошто има повеќе мажи на раководни позиции отколку жени?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...

Зошто постои голема разлика во активностите на пазарот на трудот помеѓу мажите и жените?

Одговара Валентина Дисоска од Здружението на бизнис...