Тагови

Таг: надлежни институции

Кои институции се надлежни и во кој сегмент за санкционирање на говорот на омраза?

 Одговара проф. Марина Тунева, експерт за медиуми и...

Кои институции се надлежни да постапуваат во случаи на семејно насилство?

Одговара Ана Аврамовска Нушкова од од Националната мрежа против насилство врз...