fbpx

Тагови

Таг: недвижности

images prasaj Koj i kako presmetuva danok na promet na nedviznosti
Кој и како пресметува данок на промет на недвижности?

Одговара Ина Џугуманова од Хелсиншкиот комитет за човекови...