fbpx

Тагови

Таг: обештета

Дали малцински акционер има право на обештетување по акција од продажба која ја врши мнозинскиот акционер?

Малцинскиот акционер 16 години нема добиено ни денар зошто мнозинскиот акционер работи со...

Кој треба да ме обесштети за материјална штета и повреда предизвикана од неисчистен булевар во Скопје?

Одговара Дарко Аврамовски од Коалиција Сите за правично...

Кој треба да не обесштети за штета предизвикана од неисчистен автопат?

Одговара Елена Наковска од Коалицијата Сите за правично...