fbpx

Тагови

Таг: одлука

Кој е надлежен за носење одлука за сечење на дрвјата во централното градско подрачје и нивна продажба?

Одговара Ваљон Салиу од Град...

За колку време Врховниот суд решава по жалба на одлука на апелационен суд?

За колку време Врховниот суд решава по жалба на одлука на апелационен суд и каков може да...