fbpx

За колку време Врховниот суд решава по жалба на одлука на апелационен суд?

За колку време Врховниот суд решава по жалба на одлука на апелационен суд и каков може да биде исходот откако го добив спорот против фирмата на првостепен и, по нејзината жалба, и на апелационен суд?

Одговара Јована Јовановска oд Хелсиншкиот комитет за човекови права