fbpx

Тагови

Таг: парно греење

kade da se obratime za problemi so cevka od parno greenje intro
Каде да се обратиме за проблеми со цевка од парно греење?

...

dali moze da se isklucam od parnoto greenje na beg intro
Дали може да се исклучам од парнотo греење на БЕГ?

 Одговара Татјана Ташевска од Организацијата на потрошувачите на...