Тагови

Таг: пензии

Дали постои законска можност да се премине од инвалидска во редовна пензија по исполнување на соодветната возраст доколку е поповолно за пензионерот?

Дали постои законска можност да се премине од инвалидска во редовна пензија по исполнување...

Колку време треба да си во брак за да наследиш пензија од сопружникот?

Колку време треба да си во брак за да наследиш пензија од сопружникот?Одговара...