fbpx

Дали на работникот му следува отпремнина кога оди во пензија ако фирма е во стечај?

Дали на работникот му следува отпремнина кога оди во пензија ако фирма е во стечај, но истата има прилив од објектите кои ги изнајмува?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална политика