fbpx

Тагови

Таг: работник

isplata boleduvanje featured
Како се утврдува висината на исплатата за боледување?

Одговараат од  Фондот за здравствено осигурување на Република Северна...

dali ima kazni za rabotodavacite sto nema da isplatat k 15 intro
Дали има казни за работодавачите што нема да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

dali nekoi firmi imaat osloboduvanje od plakanje k 15 intro
Дали некои фирми имаат ослободување од плаќање К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд...

kade da se obratam ako ne mi isplatat k 15 intro
Каде да се обратам ако не ми исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

do koga rabotodavcite treba da isplatat k 15 intro
До кога работодавците треба да исплатат К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

kolku iznesuva minimalniot a kolku najvisokiot k 15 intro
Колку изнесува минималниот, а колку највисокиот К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

dali na vrabotenite vo drzavna administracija im sleduva k 15 intro
Дали на вработените во државна администрација им следува К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

koj uslov treba da go ispolnuva rabotnikot za da mu sleduva k 15 intro
Кој услов треба да го исполнува работникот за да му следува К-15?

 Одговара Весна Кочовска инспектор за труд во...

koj den se plaka kako praznik ako rabotite vo nedela na 23 oktomvri ili vo ponedelnik na 24 oktomvri intro
Кој ден се плаќа како празник ако работите во недела на 23 октомври или во понеделник на 24 октомври?

 Одговара Весна Кочовска од Државниот инспекторат за...