fbpx

Тагови

Таг: пензиски фонд

dali clen na zadolzitelniot fond moze da premine od eden vodrug penziski fond intro
Дали член на задолжителниот фонд може да премине од еден во друг пензиски фонд?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

kade moze da proveram kolku sredstva imam na mojata smetka vo vtoriot penziski stolb intro
Каде може да проверам колку средства имам на мојата сметка во вториот пензиски столб?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

kako moze da proveram dali sum clen vo vtoriot penziski stolb intro
Како може да проверам дали сум член во вториот пензиски столб?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

kako da napravam promena na licnite podatoci za da dobivam izvestaj za penziska zasteda intro
Како да направам промена на личните податоци за да добивам извештај за пензиска заштеда?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

kako da stanam clen vo vtoriot penziski stolb intro
Како да станам член во вториот пензиски столб?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

kolku sredstva uplaka mojot rabotodavec vo vtoriot penziski fond po osnov na penzisko i invalidsko osiguruvanje intro
Колку средства уплаќа мојот работодавец во вториот пензиски фонд по основ на пензиско и инвалидско осигурување?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

dali so zaclenuvanjeto vo zadolzitelniot penziski fond vo vtoriot stolb ke plakam poveke za penzisko i invalidsko osiguruvanje intro
Дали со зачленувањето во задолжителниот пензиски фонд во вториот столб ќе плаќам повеќе за пензиско и инвалидско осигурување?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

sto ke se sluci so moite sredstva vo zadolzitelniot penziski fond dokolku ostanam bez rabota intro
Што ќе се случи со моите средства во задолжителниот пензиски фонд, доколку останам без работа?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...

sto se slucuva so sredstvata od vtoriot stolb dokolku pocine clen na zadolzitelniot penziski fond intro
Што се случува со средствата од вториот столб доколку почине член на задолжителниот пензиски фонд?

Супервизор на капитално финансирано пензиско осигурување е Агенцијата за супервизија на капитално...