fbpx

Тагови

Таг: податоци

dali makedonskoto kreditno biro objavuva provereni podatoci i od koi izvori gi dobiva featured
Дали Македонското кредитно биро објавува проверени податоци и од кои извори ги добива?

Одговараат од Македонското кредитно...

dali makedonskoto kreditno biro objavuva verificirani podatoci featured
Дали Македонското кредитно биро објавува верифицирани податоци?

Одговараат од Македонското кредитно...

images prasaj Kade da se obratam dokolku mi nedostasuvaat godini na staz vo pregledot na registrirani podatoci intro
Каде да се обратам доколку ми недостасуваат години на стаж во прегледот на регистрирани податоци?

Одговараат од Фондот за пензиско и инвалидско осигурување на...

images prasaj Od kade gi dobivaat telefonskite broevi telemarketerite intro
Од каде ги добиваат телефонските броеви телемаркетерите?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...