Тагови

Таг: реновирање

Кога ќе почне да се реновира Универзална сала?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

Кога планира Градот да гo среди кејот 13 Ноември?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

Дали е дозволено рушење на оџаците при реновирање во станбена зграда?

Одговара Башким Алили од Регулаторната комисија за...