Тагови

Таг: спорт

Дали игралишта кои ги користат фудбалските и тениските школи може да ги користат останатите жители?

Одговара Ваљон Салиу портпарол на Град...

За какви стипендии може да се конкурира во Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

Дали Агенцијата за млади и спорт доделува стипендии за лица со попреченост?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...

Каде може млад човек да се информира за можностите и поволностите што му ги нуди Агенцијата за млади и спорт?

Одговара Дарко Каевски, директор на Агенцијата за млади и...