fbpx

Тагови

Таг: стерилизација

dali e podobro lokalnite samoupravi da platat za sterilizacija na kucinjata skitnici otkolku da plakaat osteta za kasnuvanje na graganite featured
Дали е подобро локалните самоуправи да платат за стерилизација на кучињата скитници отколку да плаќаат оштета за каснување на граѓаните?

Финансиските последици коишто локалните самоуправи ги сносат заради каснувањата на луѓе од кучиња скитници...

kolku cini sterilizacijata na domansi milenici featured
Колку чини стерилизацијата на домашни миленици?

Цената на стерилизацијата на домашните миленици односно кастрацијата и стерилизацијата е одредена со...

dali sopstvenicite imaat obvrska da gi steriliziraat svoite milenici featured
Дали сопствениците имаат обврска да ги стерилизираат своите миленици?

Според постоечкото законско решение сопствениците немаат обврска да ги стерилизираат своите миленици и тоа...