Тагови

Таг: стратегија

Каква стратегија треба да има владата за домашните инвеститори?

Каква стратегија треба да има владата за домашните инвеститори?Одговара Весна...

Дали владата има стратегија како да се намали јавниот долг?

Дали владата има стратегија како да се намали јавниот долг?Одговара Весна...