fbpx

Тагови

Таг: субвенции

images prasaj Dali ima pravo gazdata da mi ja namali platata i pokraj toa sto dobi subvencii od Vladata poradi situacijata
Дали има право газдата да ми ја намали платата и покрај тоа што доби субвенции од Владата поради ситуацијата?

Одговара Златко Стојановски од Државниот инспекторат за...