Тагови

Таг: туристичка агенција

Туристичката агенција не ни го овозможи она за што плативме. Каде да реагираме?

 Одговара Татјана Тасевска од Организацијата за заштита на...

Што да преземеме ако туристичката агенција не го исполни договорот?

Одговара Александра Котели од Државниот пазарен...

Што ќе биде со нашите ваучери за туризам ако не се оствари турата за која сме платиле?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

Каде може да се обратиме доколку туристичката агенција не го исполни склучениот договор?

Одговара Александра Котели од Државниот пазарен...

Каде да се обратам доколку туристичката агенција не ја почитува уредбата на Владата за издавање ваучери?

Одговара Тања Тасевска од Организација на потрошувачите на...