fbpx

Тагови

Таг: управители

images prasaj Kako se sklucuva i raskinuva dogovor so agencija za odrzuvanje zgradi i kako moze da se otkazeme od stanben upravitel intro
Како се склучува и раскинува договор со агенција за одржување згради и како може да се откажеме од станбен управител?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторна комисија за...

images prasaj Sto se slucuva ako upravitelot na zgradata ne pocituva sudska odluka intro
Што се случува ако управителот на зградата не почитува судска одлука?

Одговара Јасмина Петреска од Регулаторната комисија за...