fbpx

Тагови

Таг: уставен суд

ustavniot sud i sudskiot sovet namerno ostanuvaat zarobeni od politickite eliti featured 1
Уставниот суд и Судскиот совет намерно остануваат заробени од политичките елити

Веќе три децении судскиот систем бележи едно од најниските нивоа на доверба кај граѓаните. Особено е...

Дали Уставниот суд ја укина одредбата за правото на работа до 67 години?

Дали Уставниот суд ја укина одредбата за правото на работа до 67 години?Одговара...