fbpx

Тагови

Таг: вдовица

na koja vozrast zenata moze da dobie semejna penzija featured
На која возраст жената може да добие семејна пензија

Согласно Законот за пензиско и инвалидско осигурување, вдовицата се стекнува со право на семејна пензија...

images doznaj Koga vdovicata ima pravo na semejna penzija intro
Кога вдовицата има право на семејна пензија?

Членовите на семејството стекнуваат право на семејна пензија по исполнување на општите и посебни услови....