fbpx

Тагови

Таг: законска можност

Дали постои законска можност сите станари да платат за поправка на покрив?

Последниот спрат цел прокиснува, потребно е да се собере поголема сума на пари за да се...

Дали постои законска можност да се премине од инвалидска во редовна пензија по исполнување на соодветната возраст доколку е поповолно за пензионерот?

Дали постои законска можност да се премине од инвалидска во редовна пензија по исполнување...