fbpx

Тагови

Таг: замена на производ

kade da se obratam za vrakjanje na proizvod ako od veb stranata me ignoriraat
Каде да се обратам за враќање на производ ако од веб-страната каде што го купив ме игнорираат?

Одговара Мартина Грнчаровска од Oрганизацијата на потрошувачи....

images prasaj Kupiv proizvod na internet i sega imam problem da go zamenam Kade da reagiram koga nema kontakt so sajtot intro
Во кој рок се враќа купен производ?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

images prasaj Kade da se obratam od veb stranicata kade sto go kupiv proizvodot ne sakaat da mi go zamenat intro
Каде да се обратам кога од веб страницата каде што го купив производот не сакаат да ми го заменат?

Купив производ од веб страна, но не ми одговара. Зошто не ми дозволуваат да го заменам производот со друг...

images prasaj Dali od prodavnicata treba da mi dadat nov televizor dokolku ne mozat da go popravat intro
Купив телевизор кој се расипа за еден месец и цели три месеци е по сервиси. Дали треба да ми дадат нов доколку не можат да го поправат?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

images prasaj Dali rasipaniot telefon treba od prodavnicata da mi go zamenat so nov ili prvo da go servisiraat intro
Купив мобилен телефон и по два дена се расипа. Од продавницата инсистираат да го поправат, јас сакам да ми го заменат со нов. Дали имам право на нов телефон?

Одговара Мартина Грнчаровска од Организацијата на потрошувачи на...

images prasaj Kolku vreme prodavnicata ima pravo da go zadrzi proizvodot bez da go zameni
Колку време продавницата има право да го задржи производот без да го замени?

Од продавницата ми ветија дека расипаниот производ ќе ми го заменат со нов, но 15 дена немам...

images prasaj Sto da napravam dokolku od firmata ili prodavnicata odbijat da mi go zamenat proizvodot
Што да направам доколку од фирмата или продавницата одбијат да ми го заменат производот?

Одговара Бранко Костовски од Организацијата на потрошувачите на...

Дали производ со недостаток треба веднаш од продавницата да го заменат или прво да го сервисираат?

Купив наочари од оптика од Велес и за неполн месец стаклата појавија некоја промена на...