fbpx

Колку време продавницата има право да го задржи производот без да го замени?

Од продавницата ми ветија дека расипаниот производ ќе ми го заменат со нов, но 15 дена немам одговор од нив.

Одговара Маријана Лончар-Велкова од Организацијата на потрошувачите на Македонија