fbpx

Тагови

Таг: завршна сметка

koj e rokot za podnesuvanje na godisni smetki do centralen registar intro
Кој е рокот за поднесување на годишни сметки до Централен регистар?

 Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар...

Дали за фирма која не е активна и е во фаза на бришење од Централниот регистар треба да се поднесе завршна сметка?

Одговара Александра Павловска од Централниот регистар на Република...