fbpx

Тагови

Таг: зеленило

images prasaj Kolkav treba da bide procentot na zelenilo okolu zgradite i dali toa go pocituvaat investitorite
Колкав треба да биде процентот на зеленило околу зградите и дали тоа го почитуваат инвеститорите?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Koja institucija go sledi sproveduvanjeto na Zakonot za urbano zelenilo
Која институција го следи спроведувањето на Законот за урбано зеленило?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Koi delovi od Skopje treba da se zazelenat
Кои делови од Скопје треба да се зазеленат?

Одговара Ваљон Салиху од Град...

images prasaj So koj zakon e regulirano javnoto zelenilo
Со кој закон е регулирано јавното зеленило?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...