fbpx

Тагови

Таг: земјиште

koja institucija dava i odzema korisnicko pravo na zemjiste featured
Која институција дава и одзема корисничко право на земјиште?

На четири семејства ни е одземено корисничкото право на земјиштето под објектот во кој живееме. Одговара...

images prasaj dali so legalizacijata na izgraden objekt zemjisteto koe e sopstvenost na drzavata moze da se privatizira i koja e postapkata intro
Дали со легализацијата на изграден објект земјиштето кое е сопственост на државата може да се приватизира и која е постапката?

Одговара Олгица Танчева од Македонското здружение на млади...