fbpx

Тагови

Таг: злоупотреба на податоци

kade da se obratam ako nekoj gi zloupotrebi moite podatoci i na moe ime zeme brz kredit featured
Каде да се обратам ако некој ги злоупотреби моите податоци и на мое име земе брз кредит?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните податоци.  Заштитни мерки кои граѓаните...

images prasaj Kade moze da se prijavi onlajn zloupotreba na kreditna karticka intro
Каде може да се пријави онлајн злоупотреба на кредитна картичка?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali bankata ima pravo moite licni podatoci kako zirant da im gi dava na drugi firmi kako EOS Matriks intro
Дали банката има право моите лични податоци како жирант да им ги дава на други фирми како ЕОС Матрикс?

Одговара Емилија Гиноска од Агенција за заштита на лични...

images prasaj Kade i kako moze da prijavam zloupotreba na licnite podatoci
Каде и како може да пријавам злоупотреба на личните податоци?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...

images prasaj Kako moze da proveram dali moite podatoci se zloupotrebeni
Како може да проверам дали моите податоци се злоупотребени?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните...