fbpx

Дали дрвјата вистински се ослободуваат?

Колку дрвја во Скопје досега се ослободени, дали ослободувањето се врши правилно и како бетонот ги уништува дрвјата? На овие прашања за „Само прашај' одговараат Кирил Сотировски од Шумарскиот факултет - Скопје и Маргарита Качуркова од Општина Центар.

Снимател: Зоран Догов Монтажа: Борче Крстевски

Видеото го изработи Институтот за комуникациски студии.

Тагови: