fbpx

Со засилени протоколи и ваучери ќе се спасува туризмот

Туризам ќе има летово во земјава, оптимист е директорот на Агенцијата за поддршка на туризмот Љупчо Јаневски. Најавени се посети на холандски и полски туристи. Ако се биде во ред со менаџирањето на корона кризата, следната недела ќе се отворат хотелите и сместувачките капацитети, кои ќе работат со засилени безбедносни протоколи. Кризата во туризмот ќе се спасува со ваучери од 3-4.000 ден.

 

Тагови: