fbpx

Транспарентност и отчетност на Судскиот совет

Видео од мониторингот на Судскиот совет и Советот за утврдување на факти со препораки и заклучоци произлезени од првиот и вториот квартал. Видеото е изработено од Институтот за човекови права во рамките на проектот „Зголемен јавен надзор врз работата на Судскиот совет на РМ и Советот за утврдување на факти“.

 

Тагови: