fbpx

Во Агенцијата за вработување се пријавувам веќе 7 години и никогаш не ме викнале за интервју за работа. Каде да се обратам за да ме викнат? И дали има обуки за преквалификации на кои може да се пријавам?

Одговара Бојана Стевчевска од Агенцијата за вработување на Република Северна Македонија.