fbpx

Дали скриншот сликички и постови од социјалните мрежи можат да служат како докази во судски постапки?

Може ли скриншот да послужи како доказ на суд доколку некој јавно на Фејсбук група прозвал некој друг со име и презиме и го навредувал пред повеќе членови на групата?

Одговара Ивана Петковска од Коалицијата Сите за правично судење