fbpx

Дали во Македонија има услови за закон за истополови бракови?

Дали во Македонија се создадени услови за донесување закон за истополови бракови?

Одговара Драгана Дрндаревска од Коалицијата „Сексуални и здравствени права на маргинализираните заедници“