fbpx

Каде да се обратам да ми бидат вратени парите од кредитот што го отплатив како жирант?

Жирант сум на кредитобарател. Го отплатив кредитот и уште не ми ги дава парите. Има ли надлежна институција за овој проблем? Одговара Елена Георгиевска од Македонското здружение на млади правници