fbpx

Тагови

Таг: кредит

kade da se obratam ako nekoj gi zloupotrebi moite podatoci i na moe ime zeme brz kredit featured
Каде да се обратам ако некој ги злоупотреби моите податоци и на мое име земе брз кредит?

Одговара Емилија Гиноска од Агенцијата за заштита на личните податоци.  Заштитни мерки кои граѓаните...

brzi krediti featured
Дали лицето за контакт во постапка за брз кредит е должно да го отплати долгот ако лицето што го земало не го плаќа?

Одговараат од Кредит...

kolku moze zakonski da iznesuva najvisokata kamatna stapka za potrosuvacka kredit featured
Колку може законски да изнесува највисоката каматна стапка за потрошувачка кредит?

Одговараат од Народна банка на Република Северна...

pri proverka na sostojba mi kazaa deka kreditot mi e otpisan no izvrsitelot ne go priznava kade da se obratam vo ovoj slucaj featured
При проверка на состојба ми кажаа дека кредитот ми е отпишан, но извршителот не го признава. Каде да се обратам во овој случај?

Одговараат од Народна банка на Република Северна...

После колку месеци работење работодавачот може да му одобри кредит на вработениот?

Одговара Мирјанка Алексевска од Министерството за труд и социјална...

Каде да се обратам да ми бидат вратени парите од кредитот што го отплатив како жирант?

 Жирант сум на кредитобарател. Го отплатив кредитот и уште не ми ги дава парите. Има ли надлежна...