fbpx

Можат ли граѓаните да бидат вклучени во носењето одлуки на администрацијата?

Можат ли граѓаните да бидат вклучени во носењето одлуки на администрацијата? Одговара Наталија Шикова од Центарот за управување со промени (ЦУП)