fbpx

Како се вршат набавките во основните училишта според Законот за јавни набавки?

Одговара Марјан Николов од Центарот за економски анализи                                Како се вршат набавките во основните училишта според Законот за јавни набавки? Поконкретно, за поправка на уништен дел од крoв дали директорката треба да побара средства од општината или од Министерството за финансии?