fbpx

Тагови

Таг: училишта

images prasaj Dali igralista koi gi koristat fudbalskite i teniskite skoli moze da gi koristat ostanatite ziteli
Дали игралишта кои ги користат фудбалските и тениските школи може да ги користат останатите жители?

Одговара Ваљон Салиу портпарол на Град...

images prasaj Dali do krajot na godinata ke se realiziraat odlozenite ucenicki ekskurzii
Дали до крајот на годината ќе се реализираат одложените ученички екскурзии?

На прашањето на Ванеса Крстева од гимназијата „Славчо Стојменски“ од Штип, одговара...

images prasaj Dali decata koi gi nemaat primeno site vakcini ke moze da se zapisat vo uciliste
Дали децата кои ги немаат примено сите вакцини ќе може да се запишат во училиште?

Одговара др. Злате Мехмедовиќ, директор на Здравствен Дом -...

Како се вршат набавките во основните училишта според Законот за јавни набавки?

...