fbpx

За колку време законски треба да добиеме записник од МВР и каде да се обратиме ако не го добиеме?

Мојата ќерка имаше сообраќајна несреќа во јуни. Се лизна на уље на улица кај Mr.Bricolage со мотор и се повреди, а го оштети и моторот. На местото беше повикана брза помош и полиција, но и ден денес не добивме записник од МВР. Неколку пати ги контактиравме и добивавме одговор со утре или до крај на неделата ќе биде готов.

Одговара Маја Атанасова од Македонското здружение на млади правници