fbpx

Тагови

Таг: записник

dali lice koe e osteteno ili clen od semejstvoto moze da pobara prepis od zapisnik od mvr featured
Дали лице кое е оштетено или член од семејството може да побара препис од записник од МВР?

Согласно Правилникот за начинот на вршење на полициските работи, член 60 „полицискиот службеник кој ја...

dali ima zakonski opredelen period za izgotvuvanje na policiski zapisnik od soobrakajna nezgoda featured
Дали има законски определен период за изготвување на полициски записник од сообраќајна незгода?

Одговара Гоце Андреевски од Министерството за внатрешни...

images prasaj Dali zapisnik od Drzaven upraven inspektorat e konecno resenie za da postapi edna ustanova
Дали записник од Државен управен инспекторат е конечно решение за да постапи една установа?

Веќе три месеци откако добив записник, но без никаква промена во работните позиции. Дали...

За колку време законски треба да добиеме записник од МВР и каде да се обратиме ако не го добиеме?

Мојата ќерка имаше сообраќајна несреќа во јуни. Се лизна на уље на улица кај Mr.Bricolage со мотор...