fbpx

Тагови

Таг: централен регистар

images prasaj Koj ja podnesuva prijavata za upis na praven subjekt vo Centralniot registar
Кој ја поднесува пријавата за упис на правен субјект во Централниот регистар?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...