fbpx

Тагови

Таг: чистење

images prasaj Sto se prezema za cistenje i revitalizacija na vodnite tekovi vo Makedonija intro
Што се презема за чистење и ревитализација на водните текови во Македонија?

Одговара Ана Петровска од Државниот инспекторат за животна...

images prasaj Kolku cesto se cistat i praznat kontejnerite za recikliranje
Колку често се чистат и празнат контејнерите за рециклирање?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Koja institucija e zadolzena za postavuvanje i praznenje na kontejnerite za recikliranje
Која институција е задолжена за поставување и празнење на контејнерите за рециклирање?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...

images prasaj Dali e obvrska na firmata koja ja odrzuva zgradata da ja povika sluzbata za cistenje odzaci
Дали е обврска на фирмата која ја одржува зградата да ја повика службата за чистење оџаци?

Одговара Ирена Лазарова од Централниот регистар на Република Северна...

images prasaj Koga planira Gradot da go sredi kejot 13 Noemvri
Кога планира Градот да гo среди кејот 13 Ноември?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

images prasaj Kako ke se resi problemot so golemata diva deponija kaj Sistina
Како ќе се реши проблемот со големата дива депонија кај Систина?

Одговара Ваљон Салиху од Град...