fbpx

Тагови

Таг: данок на имот

koj e najgolemiot problem za naplata na danok na imot intro
Кој е најголемиот проблем за наплата на данок на имот?

Одговара Душица Перишиќ од Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС)....

kolku se vazni danocite intro
Колку се важни даноците?

Одговара Душица Перишиќ од Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС)....

kako se finansiraat edinicite na lokalnata samouprava intro
Како се финансираат единиците на локалната самоуправа?

Одговара Душица Перишиќ од Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС)....

za sto se koristat parite od danokot na imot intro
За што се користат парите од данокот на имот?

Одговара Душица Перишиќ од Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС)....

zosto plakame danok na imot intro
Зошто плаќаме данок на имот?

Одговара Душица Перишиќ од Заедницата на единиците на локална самоуправа (ЗЕЛС)....

dali dolgot za danok na imot zastaruva intro
Дали долгот за данок на имот застарува?

...

images prasaj Koj i kako presmetuva danok na promet na nedviznosti
Кој и како пресметува данок на промет на недвижности?

Одговара Ина Џугуманова од Хелсиншкиот комитет за човекови...

images prasaj Dali investitorite za neprodadenite stanovi plakaat danok na imot
Дали инвеститорите за непродадените станови плаќаат данок на имот?

Одговара Ваљон Салиу, портпарол на Град...

images prasaj Koj se e osloboden od danok na imot
Кој се е ослободен од данок на имот?

Одговара Бојан Трпевски од Македонското здружение на млади правници...