fbpx

Тагови

Таг: дело

Дали за погрешна дијагноза застастарува делото?

Одговара Симона Чипан од Македонското здружение на млади...

Дали може извршител што презел дело за извршување од пензиониран колега да наплаќа извршни трошоци?

Дали може извршител што презел дело за извршување од пензиониран колега да наплаќа извршни...