Тагови

Таг: храна

Само случајна анализа може да открие небезбеден производ кај нас

За петнаесет дена Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) два пати го вклучи алармот за тревога. Првиот пат,...

Кој го испитува квалитетот на зеленчукот на пазарите?

Одговара Ана Петровска од Министерството за животна средина и просторно...