fbpx

Тагови

Таг: информации

images prasaj Kade moze da se informiram vo koj penziski stolb clenuvam
Каде може да се информирам во кој пензиски столб членувам?

Одговара Мартин Сопронов од Институтот за човекови...

images prasaj Kade moze da se informiram za koristenjeto zaednicki prostor vo stanbena zgrada
Каде може да се информирам за користењето заеднички простор во станбена зграда?

Одговара Башким Алили од Регулаторната комисија за...

Како да дојдам до информација за состојбата на моите акции и дивиденда во една македонска фирма?

Се обратив до надлежната институција неколку пати, но не добив одговор. Одговара Весна...