Тагови

Таг: корупција

Државата е „заробена“ во партизирана јавна администрација и корупција

Европската комисија со години наназад внимателно ги следи состојбите во јавната администрација и борбата...

Кој врши надзор врз работата на Државната комисија за спречување на корупцијата и каде реагираме ако не се преземе ништо за испратен предмет?

Одговара Билјана Ивановска од Државната комисија за спречување на...

Кој и за што може да реагира до Државната комисија за спречување на корупцијата?

Одговара Билјана Ивановска од Државната комисија за спречување на...

Каде можам да пријавам корумпиран судија?

Одговара Мартин Сопранов од Институтот за човекови...