fbpx

Тагови

Таг: Кривичен законик

krenar loga do samo prasaj izmenite na kz gi podgotvija zamenickata avramovska madik i nejziniot kabinet featured
Кренар Лога до Само Прашај: Измените на КЗ ги подготвија заменичката Аврамовска-Мадиќ и нејзиниот кабинет

„Министерството за правда ве известува дека последните измени на Кривичниот законик ги подготви...

Правда
Правда го прекрши и Законот за слободен пристап до информации од јавен карактер за да ги скрие авторите на измените на КЗ

Министерството за правда продолжува да игра игри околу откривањето на јавноста на имињата на правниците или...

ministerstvo za pravda
Нов одговор од Правда: Сами себе се демантираат и не ги кажуваат авторите на измените на КЗ

Овој допис во кој се демантираат самите себе доаѓа, според наши информации, по бурниот состанок во врвот на...

izmenite na krivicniot zakonik go vklucija alarmot vo brisel featured
Измените на Кривичниот законик го вклучија алармот во Брисел

Со измени на Кривичниот законик, со европско знаменце кое би требало да означува усогласување со ЕУ, се...